Kesilapan Biasa Texas Holdem Untuk Melakukan Bermain Menentang Pemain Longgar

Adakah anda semakin jengkel dengan semua orang terus memukul anda? Dalam artikel ini anda akan mempelajari beberapa Kesilapan Texas Holdem Biasa untuk dielakkan yang boleh membantu anda memusnahkan pemain tersebut.
Terdapat pelbagai jenis strategi yang boleh membantu anda untuk memenangi Holdem. Sesetengah orang suka melaksanakan strategi yang ketat manakala yang lain lebih suka strategi yang lebih longgar. Anda boleh mendapatkan banyak petua Holdem yang boleh membantu anda untuk menangani kedua-dua jenis situasi mega888 ios.
Kesilapan Biasa Texas Holdem Poker – Ketat Atau Longgar?
Salah satu bahagian paling lucu dalam petua ini ialah apabila strategi yang ketat dilaksanakan, ia boleh melawan strategi yang lebih longgar dan dengan cara yang sama jika strategi longgar digunakan, ia boleh melawan strategi yang ketat.
Jadi, bagaimana mungkin?
Jika anda bermain atau melaksanakan strategi yang ketat tetapi dikalahkan oleh pemain yang longgar, anda akan kecewa kerana pemain yang longgar terus-menerus menewaskan anda. Jadi anda berminat untuk menyingkirkan mereka dan menang…
Jika anda ingin menang menentang pemain yang kalah maka perkara pertama yang anda perlu lakukan ialah menyasarkan titik lemah mereka. Salah satu kelemahan mereka ialah kad mereka. Kad mereka dianggap sebagai titik paling lemah mereka dan ini mudah dieksploitasi.
Anda boleh menjadi sangat yakin apabila anda mencabar pemain yang lepas dengan tangan yang lebih kuat dan dalam situasi sedemikian anda berkemungkinan akan menang. Tetapi, pemain yang longgar boleh menggantikannya dengan bertaruh dengan sangat agresif dan menjadi kuat.
Kadang-kadang mereka juga boleh bertaruh tinggi untuk menakutkan anda dalam permainan. Anda perlu bermain dengan sangat berhati-hati kerana sesetengah pemain longgar sentiasa melakukan ini terutamanya apabila mereka mendarat tangan amega seperti raja atau kad lain.
Satu lagi peraturan yang sangat penting untuk mengalahkan seseorang yang merupakan pemain yang longgar ialah sentiasa cuba bermain lebih ketat daripadanya. Ini bermakna jika anda masuk ke dalam periuk maka anda biasanya akan mengalahkannya.
Lebih Banyak Kesilapan Biasa Yang Perlu Dielakkan Semasa Bermain Texas Holdem
Kesilapan Texas Holdem yang lebih biasa yang dilakukan oleh ramai pemain ialah mereka bermain terlalu ketat. Jika mereka cuba melakukannya maka mereka pasti akan rugi. Ingatlah untuk tidak menjadi terlalu ketat. Pastikan bahawa jika anda hanya mempunyai kad yang sedikit lebih baik maka lawan anda dan ia baik-baik saja.
Terdapat helah kecil untuk melakukan ini adalah. Anda perlu mengira jumlah kali anda bermain hingga gagal dan berapa kali lawan anda bermain hingga gagal. Memandangkan anda benar-benar bermain kad yang bagus, nombor yang anda dapat sepatutnya berada di bawahnya dan kemudian anda sepatutnya sempurna.
Terdapat banyak kaedah lain untuk mengalahkan pemain longgar yang boleh anda temui dengan mudah daripada artikel yang berbeza melalui internet. Jelas sekali, saya tidak mungkin dapat menampung segala-galanya di sini.
Oleh itu, sentiasa dicadangkan daripada pihak saya agar anda boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang topik ini dari internet dan bahan-bahan lain yang ada. Menurut mereka, longgar agresif adalah salah satu jenis strategi terbaik tetapi, ia tidak selalunya benar.
Satu-satunya perkara yang perlu anda lakukan ialah percaya dalam mengubah strategi dan menyesuaikan diri. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang petua Holdem, termasuk kesilapan Texas Holdem biasa yang lain dan anda boleh mengubah cara anda bermain. Kemudian anda pasti boleh menjadi pemain poker yang sangat berjaya dalam permainan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *